Problemen met isolatie van spouwmuren

InsulationGeoUS

De meeste van deze spouwmuurisolatieproblemen doen zich voor in bepaalde gebieden, waar er veel regenval is met wind en een goede kans dat die regen tegen een zuid- of westgevel slaat. Voeg daar een dichte nabijheid van de kust aan toe en je hebt de perfecte omstandigheden voor vocht. De spouwmuurisolatie vult de opening tussen de buitenmuur en de binnenmuren, zodat de isolatie het water eenvoudig van buiten naar binnen doorloopt, omdat er geen barrière is tussen doorweekte buitenmuren en interne.

De fabrikanten van spouwmuurisolatie bevelen over het algemeen aan dat hun producten niet worden geïnstalleerd in gebieden die dicht bij de kust liggen of waar veel regen door wind heerst, zoals gebieden in West Wales, West Cornwall, delen van Schotland en de noordwestkust van Engeland zijn gebieden die regelmatig worden gemarkeerd als niet geschikt voor de installatie van spouwmuurisolatie. Maar er zijn enkele installateurs die deze waarschuwingen negeren in de naam van snel winst maken.

Elke installateur van dit soort isolatie moet de woning altijd op individuele basis beoordelen, rekening houdend met weersfactoren, zelfs in gebieden die niet worden beïnvloed door regen door wind. Andere redenen voor het niet passen van isolatie kunnen een zeer kleine afstand tussen de binnen- en buitenmuren zijn.

Mould
In veel gevallen zal het bedrijf dat uw spouwmuurisolatie heeft gegarandeerd en verzekerd, stomp maken voor verwijderingskosten als dit noodzakelijk wordt. Hoewel er ook sprake is van de kosten van het goedmaken van schade veroorzaakt door vocht, waaronder een nieuwe vochtlaag en opnieuw bepleistering. Dit kan zelf meer dan £ 1500 kosten.

Als u overweegt om spouwmuurisolatie te installeren, zorg er dan voor dat uw energiebedrijf een installateur gebruikt die is geregistreerd bij een handelsorganisatie zoals CIGA (Cavity Insulation Guarantee Agency) voor uw eigen bescherming. Je kunt ook vragen of er andere huizen in de buurt zijn waar tevreden klanten wonen met wie je kunt praten. Als u twijfelt of spouwmuurisolatie geschikt is voor uw huis, vraag het dan aan de installateur. Je zou uit de toon van hun antwoorden moeten kunnen afleiden hoe betrouwbaar ze zijn. Als ze gewoon zorgen wegnemen en gewoon blijven praten over hoeveel geld u bespaart, zijn ze misschien niet de beste aannemer om mee te werken.

Als u denkt dat uw spouwmuurisolatie vocht of schimmel in uw huis veroorzaakt, neem dan contact op met de oorspronkelijke aannemer om het werk te laten controleren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *